1. Ana Sayfa
  2. ALIŞVERİŞ

Çok Etkili 10 En İyi Kreatin Markaları

Çok Etkili 10 En İyi Kreatin Markaları
0

Spor yapanların sıkça kullandığı kreatin takviyelerin en iyi kreatin markalarını listemizde bulabilir detaylı bilgiler edinebilirsiniz. Sporcuların önem verdiği şeylerin başında takviye gıdalar yer alır. Hangi spor dalı olursa olsun takviye ürünler aldıklarında daha iyi performans elde ederler.

Takviye ürünlerin başında da akla ilk gelen kreatin’dir. Kreatin balıktan elde edilen aynı zamanda da vücudun da doğal yollarla üretim sağladığı bir bileşendir. Kreatin takviyesi, sporcuların spor esnasında daha iyi performans elde etmelerine, hızlı hacim elde etmesine, toparlanma süresinin azalmasına yardımcı olur. Biz de siz spor sevenler için en iyi Kreatin markalarını araştırdık ve listeledik.

En İyi Kreatin Listesi

Sıra Markalar Hacim Kesfeet Puanı
1 Dynamic Nutrition Creatine 300 gr 10/9.9
2 Ronic Nutrition Creatine 700 gr 10/10
3 Proteinocean Creatine 300 gr 10/9.8
4 Bigjoy Sports Bigjoy Creabig 300 gr 10/9.7
5 BPN Eco Beta Micronized Creatine 204 gr 10/9.8
6 Hardline Creatine Creapure 300 gr 10/9.7
7 Protouch Nutrition Touch Black 400 gr 10/9.8
8 Olimp Creatine Monohydrate Powder 250 gr 10/9.9
9 Grenade Creatine 500 gr 10/9.8
10 SSN Sports Style Nutrition Ssn Creatine 350 gr 10/9.6

En İyi 10 Kreatin Markası Tavsiyesi

Kaslara hacim veren Kreatin markalarını listeler halinde sık dokuyup araştırdık. Hocaların sıklıkla tercih ettiği ve tavsiye ettiği güvenilir işte en iyi Kreatin markaları:

1. SSN Sports Style Nutrition Ssn Creatine

SSN Sports Style Nutrition Ssn Creatine

Listemizin ilk sırasında en iyi kreatin markalarından biri de SSN Sports Style Nutrition Ssn Creatine, Ağırlığı 350 gr olan ve 70 servis miktarına sahip Kreatin, yoğun antreman yapan sporcuların kullanması gereken ürün. Size enerji ve güç verecek olan Kreatin, oldukça büyük oranda destekler ve katkı sağlar. Aromasız olması da tabi en büyük artılarındandır. Muadillerine oranla rahat bir içime sahip. Ürün gerçekten fiyat konusunda da fiyat performans ürünü diyebiliriz.

2. Grenade Creatine

Grenade Creatine

Beraberinde gelen ölçek ayarlama kaşığı ile sizi bu dertten kurtarıyor. İçeriğinde bulunan bileşenler ile kısa zaman da hacim kazanmanıza yardımcı olur. Spor öncesi 250 ml su ile karıştırarak içmeniz önerilir. Tadın agelecek olursak da gayet başarılı bir ürün, ürünün ağırlığı bir çok kişi tarafından 500gr olduğundan tercih edilmektedir. Yani yaklaşık size 100 porsiyon vadediyor.

3. Olimp Creatine Monohydrate Powder

Olimp Creatine Monohydrate Powder

Toz formda bir kreatin üründür. Çok hızlı su ile karışabildiğinden dolayı spor sevenlerin kreatin ihtiyacını karşılamaktadır. 250 gr ağırlığı olan kreatin, son derce güçlü. Bu kreatini spordan yarım saat önce 1 servis olarak alınmalı. Tadı konusunda endişe etmenize gerek yok o konuda içiniz rahat olsun 50 porsiyon vadetmesi sizleri düşündürebilir artık siz karar verin fiyat performans ürünümü.

4. Protouch Nutrition Touch Black

Protouch Nutrition Touch Black

Çok sık spora giden spor sevenlerin daha dinamik performans göstermesine yardımcı olan Creatine, kas hücrelerin enerji vermesine yardım eder. 200 ml suda tamamen çözünene kadar karıştırıp içmeniz de fayda var. Bu ürünü kullandığınız da bol bol su içmeli ve günlük 5 gram Creatine’den fazlasını almamalısınız. Yine ürün sizlere 40 porsiyon vadeder iken sizi düşündürecektir.

5. Hardline Creatine Creapure

Hardline Creatine Creapure

Hardline Creatine, yüksek porsiyon servis sayısı ile ve hammadde bakımından da oldukça kaliteli en iyi Kreatin markalarından biri. 6 hafta sonra 1 hafta kullanmaya ara vermeniz gerekmektedir. Daha sonra ki aylarda da aynı tekrarı yapmanız da faydalı olacaktır sağlığınız açısından.

Günde 5 gr yani bir ölçek almalısınız maksimum. 100 ml yada 200 ml su ile karıştırdıktan sonra tüketmelisiniz antreman öncesinde. Fiyat konusuna gelecek olursak da 500 gr ağırlığı ile ve 100 servis sayısına da bakacak olursak eğer gerçekten fiyat performans ürünü diyebiliriz.

6. BPN Eco Beta Micronized Creatine

BPN Eco Beta Micronized Creatine

BPN Eco kreatin, muadillerine baktığımız zaman fiyat bakımından oldukça uygun fiyatlı olduğunu göreceksiniz. 40 porsiyon servis sayısına sahiptir. İçeriğinde ise ağırlık olarak 205 gr kadar kreatin bulunmaktadır.

Yoğuk olarak yaptığınız antremanlar da size hacim kazandırarak yardımcı olur. Kreatin kana bulaştığında vücudunuzun zinde kalmasına destek olur iken enerjinizin de düşmesine engel olur. Her servis başına fiyat belirleyecek olursak da yaklaşık 2.5 Tl gibi bir fiyat bizleri beklemektedir.

7. Bigjoy Sports Bigjoy Creabig

Bigjoy Sports Bigjoy Creabig

Her spor dalından sporcular tarafından sürekli tercih edilen creatin bir amino asittir. Farklı 3 amino asitten oluşmuş bir amino asit bileşenleri olan creatinin içeriğin de Metiyonin, Glisin ve Arjinin bulunmaktadır. Karbonhidrat ile birleştiği zaman ise çok daha etkili olan kreatin, kısa zamanlı yüksek performans gerektiren egsersizler yapmanız da yardımcı olur. 300 gr ağırlığı ile sizlere 60 servis sayısına sahiptir.

8. Proteinocean Creatine

Proteinocean Creatine

Sporda performansınıza üst düzey etki yaratmanıza yardımcı olan Proteinocean creatine, sizi kısa zaman diliminde forma kavuşmanıza yardım eder. 60 servis sayısı ile sizlere büyük avantajlar sağlar iken içeriğinde gelen 5 gr ölçeği ile artık miktarı ayarlamakla sizi yormaz. Spor yaparken size %30’a kadar güç katkısı sağlayan creatine, enerjinizi de uzun saatler kaybetmenize izin vermez iken çok ağır patlayıcı hareketler ile de sizi yolda bırakmaz destekler. Günde 1 defa spor öncesin de kullanılması önerilmektedir.

9. Ronic Nutrition Creatine

Ronic Nutrition Creatine

Oldukça fiyat performans konusunda iyi olan Creatine, bir çok kişinin tercihleri arasına girmeyi başarmıştır. Sık tercih edilmesinin nedenlerinden biri de 700gr ağırlığında olmasıdır. Bu üründe ise antreman öncesi 30 dakika önce 1 porsiyon alınması ve antreman sonrasında ise 1 porsiyon olmal üzere 2 porsiyon şeklinde alınması önerilmektedir.

İçeriğinde bulunan bileşenler ile topaklanma sorunu vermeyen ürün, süt takviyeleri ile desteklenmiş ve dengeli bir sağlıklı diyet ile alındığında iyi bir performans sağlamaktadır. Unutmadan 140 servis sayısına da sahiptir.

10. Dynamic Nutrition Creatine

Dynamic Nutrition Creatine

Beraberinde gelen ölçeği ile ağızda koku oluşmasına engel olan ürün, hoş kokusu ile tercihler arasına girmeyi başarmıştır. Mutlaka alınması gereken supplementlerden biri de kreatin, sizi büyük ve güçlü olmanıza destek olacak. İçeriğinde 60 posiyon olacak şekilde 300 gr ağırlığına sahiptir. Antreman öncesi 200 ml su ile çarkalayıp tüketmelisiniz.

En iyi kreatin hangisi?

En iyi kreatin önerisine gelecek olursak; Ronic, Proteinocean, Bigjoy, Hardline, Dynamic, Protouch, Grenade, Golden Rose, Olimp gibi markalar, enerji ve takviye gıdalardan sık sık tercih edilen kreatin markalarından biri olmayı başarmışlar.

Kreatin Nedir Ne İşe Yarar?

Vücuttaki kaslara özellikle hücrelere enerji vermesine sebep olan bir asittir. Balıklardan ve kırmızı etler ile doğal yollardan aldığımız kreatin, yaşlılarda ve sporlarda performansı, kas kitlesini arttırmak için tüketilmektedir.

Kreatinin Zararı Var mı?

Kreatin, spor ile profesyonel uğraşanlar ve ağırlık fitness yapan sporcular için oldukça büyük önem taşır. Vücuda zarardan çok faydası olan ucuz etkili bir supplement olan kreatin, bireylerin kısa zamanda hacim kazanmasını ve performansı arttırmaya yardımcı olur.

Kreatin Markası Önemli mi?

Kreatin marka konusunda çok önemli rol oynar. Alanında marka yapmış ve uzmanlaşmış çok tercih edilen markaları tercih etmek çok önemlidir. İlk defa duyduğunuz araştırmasını yapmadan satın alınan kreatin zararlı olabilir.

Evet arkadaşlar listemizin sonuna gelmiş bulunuyoruz sizler de spor alanın da ihtiyacınız olan ürünleri satın almadan önce en iyi protein tozu yada en iyi ürünler hakkında bilgi almak isterseniz tavsiye kategorimize mutlaka bakmanızı öneririm. Sağlıcakla kalın başarılar dilerim.

İlginizi Çekebilir

Yorum Yap