1. Ana Sayfa
  2. ALIŞVERİŞ

En İyi Su Geçirmez Bot

En İyi Su Geçirmez Bot
0

Su geçirmez botlar, karlı ve yağmurlu günlerde hem vücut hem de ayak sağlığını koruyan, ayaklarınızın ıslanmasına engel olup üşütmenizi engelleyen, konfor düzeyi oldukça yüksek ayakkabılardır. İnsan vücudu özellikle kış aylarında genelde soğukkanlılığı ve grip gibi hastalıklara kapılabiliyorlar.

Böyle bir zamanda giyilen bot su aldığında, hastalanma olasılığı yüksek oluyor. Bu nedenle karlı ve yağmurlu günler için su geçirmez Waterproof bot modelleri hayatınızın bir parçası haline getirmenizi öneririz.

Sıra En İyi Su Geçirmez Bot Markası
1 Adidas
2 Lumberjack
3 Greyder
4 Kinetix
5 Dockers
6 Scooter
7 Bulldozer
8 Xstep
9 Muggo
10 Kale
11 Woggo
12 Ayakland
13 Polaris

En İyi Su Geçirmez Bot Tavsiyeleri

Su geçirmez botlar da hem kadınlar için hem de erkekler için çok fazla seçenek bulunur. Bu botlarda seçim yaparken en kolay yolu tabi müşteri yorumlarını okumak. Bizler de sizler için en iyi su geçirmez bot satın alanların verdiği olumlu yorumlar ve olumlu puanlar verdiği su geçirmez Waterproof bot modellerini listeledik.

En İyi Su Geçirmez Erkek Bot Önerileri

1. Adidas Su Geçirmez Erkek Bot

Adidas Su Geçirmez Erkek Bot

Adidas bir Dünya markası ve spor ayakkabılarında ki kalitesi ile bilinir. Yıllardır herkes tarafından bilinen bu markanın da waterproof su geçirmez bot modelleri de spor ayakkabılarına olan ilgi kadar ilgi görmektedir. Adidas bot üretimi yaparken yine tasarımından ve tarzından vazgeçmemiş. Spor ayakkabılarına benzer oldukça rahat ve şık bir bot tasarımı yapmışlar.

Spor ayakkabı görünümü ve su geçirmez özelliği ile uzun doğa yürüyüşleri ile de tercih edilen su geçirmez Adidas bot, hem erkeklerin hem kadınların sürekli tercih ettikleri markalardan biri.

2. Lumberjack Su Geçirmez Erkek Bot

Lumberjack Su Geçirmez Erkek Bot

Su geçirmez bot olan Lumberjack, bilinirliği ve kalitesi tartışılmaz. Lumberjack, tüm ayakkabı tasarımlarında hem görüntüye hem de kaliteye önem vererek farkını ortaya koyuyor. Su geçirmez waterproof, özelliği ile de bot modellerinde kaliteyi elden bırakmıyorlar.

Şık tasarım ve kaliteye sahip olan su geçirmez bot, iç kısmı sıcak tutan bir yapıdadır. Hem günlük kullanımlar için hem doğa yürüyüşler için kullanılmaya uygun olan Lumberjack su geçirmez bot, müşterilerinden olumlu yorumlar ve puanlar almayı başarmıştır.

3. Greyder Su Geçirmez Erkek Bot

Greyder Su Geçirmez Erkek Bot

Su geçirmez erkek bot Greyder, su geçirmez özelliği Waterproof özelliği ve marka kalitesi bilinmesiyle, yıllardır memnun bir çok sadakatli müşteri kazanmayı başarmıştır. Sıcak iç yüzeyleri ve hakiki deri özelliği ile ayaklar nefes alıyor ve soğuktan sizi koruyor. Greyder su geçirmez bot, günlük kullanımlar da ve uzun yürüyüşlerde şık tasarıma sahiptir.

4. Kinetix Su Geçirmez Erkek Bot

Kinetix Su Geçirmez Erkek Bot

Kinetix Su Geçirmez Erkek Bot, Biliyorsunuz ki Kinetix yıllardır herkesin tercihleri arasında olmaktan bir türlü kopamadı bu kalitesinden ödün vermeyen kinetix su geçirmez bot. Kullanıcı yorumlarına bakıldığı zaman, binlerce müşterinin tavsiye ettiği bot, rahatlığı ile de ön planda. Tabi rahatlık dedik ama şık tasarımı ile de onu vazgeçilmez yapıyor.

5. Dockers Su Geçirmez Erkek Bot

Dockers Su Geçirmez Erkek Bot

Dockers su geçirmez erkek bot modeli, fazlasıyla şık tasarımı ile beraberinde konforlu yürümenize neden olan, hakiki deri ile üretilmiş, iç kısmını sıcak tutan astarlarla kaplanmış bir çok kişinin tavsiye ettiği bot modellerinden biri. Waterproof yapılı olduğundan su geçirmez Dockers bot, fiyatına bakıldığında ise tam bir fiyat performans ürünüdür.

6. Scooter Su Geçirmez Bot

Scooter Su Geçirmez Bot

Waterproof su geçirmez özelliğe sahip olan Scooter su geçirmez bot, kış aylarında tercihler arasındadır. Nubuk doğal deriden üretilen Scooter su geçirmez bot, dış gürünümü ile de erkeklerin sürekli tercih ettiği modellerden biridir. Karlı ve yağmurlu aylarda, ıslak zeminlerden etkilenip kaymasına engelleyen yapıya sahiptir. Kullanıcıların tavsiye ettiği ve önerdiği Scooter su geçirmez bot, kalitesini uzun yıllardır arttırarak sadakatli müşteri elde etmeyi başarıyor.

7. Bulldozer Su Geçirmez Erkek Bot

Bulldozer Su Geçirmez Erkek Bot

Bulldozer su geçirmez bot, Waterproof’a sahip, dış görünümü ile kullanıcıları tarafından çok beğenilen bir görünüme sahip, hakiki deri erkek bottur. Hakiki deri olduğundan, soğuk ve su almazken, nefes alıcı özelliği ile ayakların rahat etmesini sağlama özelliğindedir. Bulldozer bot, çok tavsiye edilen bot olmasının diğer avantajları iç yapısı ter önleyici ve koku önleyicidir. Dış gürünümü erkeksi görünen bot, spor giyinmeye önem veren erkekler için vazgeçilmezler arasında olmayı başarıyor.

8. Xstep Traking Erkek Bot

Xstep Traking Erkek Bot

Xstep Traking Erkek Bot, dış tasarımı ile spor ayakkabıyı andıran, uzun yürüyüşleri sevenler için ayakları yormayan su geçirmez Waterproof bottur. Xstep su geçirmez bot içi yünlü olmasının yanı sıra ayakları sıcak tutarken ayakların nefes almasını da sağlamaktadır. Kış aylarında özellikle doğa yürüyüşü yapanlar için doğru tercih olduğunu kullanıcılar tarafından tavsiye edilmektedir.

Erkek bot kategorisinde yer alsa da görünümü sayesinde cinsiyet fark etmeksizin unisex olarak kullanılmaya uygundur.

9. Muggo M512 Unisex Motor Postal Bot

Muggo M512 Unisex Motor Postal Bot

Muggo unisex bot, şık tasarımı ile tüm gözleri üstüne çekmeyi başaran model su geçirmeme özelliğine sahiptir. Erkek bot listesinde yer alan bu model hem erkeklerin hem kadınların kullanımına uygun olan bir tasarımı ile su geçirmez bot, iç yapısı yünlü olduğundan ayakları sıcak tutma yapısına sahiptir.

Muggo Unisex bot, kış şartlarında hem konfor hem şıklık hem de su geçirmez özelliği arayanların ilk tercihleri arasında olan bir bottur. Kullanıcı yorumlarında herkes Muggo su geçirmez botu önermektedir.

10. Kale 304 Hakiki Deri Erkek Botu

Kale 304 Hakiki Deri Erkek Botu

Kale 304 Hakiki Deri Erkek Botu, hakiki deri ile yapılan, ayakların sıcak kalması için içinde yün özelliği olan, termo kauçuk tabanlı bottur. Hakiki deri ve yünlü olması soğuk günlerde sizi koruduğu gibi sudan da korumaktadır. Kullanıcı yorumları ile büyük ilgi toplanan su geçirmez bot, fiyat performans ürünü diyebiliriz kaliteli ve konforlu fiyatına göre oldukça.

En İyi Su Geçirmez Kadın Bot Önerileri

1. Greyder 28362 Zn Urban Casual Bot

Greyder 28362 Zn Urban Casual Bot

Greyder, biliyorsunuz ki kalitesi ile bilinirliğini kaybetmemiş, ayakkabı dendiği zaman ilk akla gelen markalardan biridir. Kadınlara özel ürettiği su geçirmez botlar da zor hava şartlarında vazgeçilmez şık ayakkabılardır. Tabanı kaymaz içi yünlü yapılı bu bot, hem konfor arayanlar hem şıklık arayanlar içindir.

Dış tasarımı ve görünümü ile istediğiniz alanda kullanmaya uygundur. Bir çok numara ve renk çeşitleri olan Greyder su geçirmez bot bir çok kadının tavsiyeleri arasındadır.

2. Woggo Twg 7610 Kadın Bağcıklı Kar Bot

Woggo Twg 7610 Kadın Bağcıklı Kar Bot

Hem kalitesi hem fiyatı hem şıklığı ile kullananları yolda bırakmayan, uzun yıllar size yıpranmadan eşlik eden Woggo su geçirmez bot, kadınların çok sevdiği botlar arasında her zaman. İç yüzeyi yünlü olması sizi sıcak tutarken renk seçenekleri de mevcuttur.

Günlük kullanıma uygundur bot olarak değil de şık tasarımı ile ayağınızda spor ayakkabı gibi duruyor. Kaymaz alt tabanlığı ile de sizlere güvenli konfor sağlıyor.

3. Ayakland Su Geçirmez Kadın Bot

Ayakland Su Geçirmez Kadın Bot

Ayakland bot, oldukça uygun fiyatlı ve çok kaliteli olmasından dolayı bir çok kadın kullanıcının tavsiye ettiği tam bir fiyat performans ürünü diyebiliriz. Waterproof özelliğine sahip olduğundan dolayı kullanıcıların olumlu yorumlar ve puanlar ile tavsiye ettiği bottur.

Ayakland su geçirmez kadın bot, 6cm yüksek topuğa sahiptir. Topuklu olsada iç kısmı soğuktan korumalı yapıdadır. Tüm ayak ölçülerine numaralar vardır.

4. Scooter Z5548 Waterproof Günlük Bayan Bot

Scooter Z5548 Waterproof Günlük Bayan Bot

Karlı ve yağmurlu soğuk zor hava şartlarında her şeyden önce sağlığını önemseyen kadınların çok tercih ettiği ürünlerden biride Csooter kadın su geçirmez bot, kalite ayağınızda olsun der gibi sizlere imkan sunmaya devam ediyor. Uygun fiyatlı çok kaliteli olan ürün, kullanan kullanıcılar özellikle sıcak ve su geçirmemesinden dolayı tavsiye etmektedirler.

5. Polaris 316306.Z Kadın Topuklu Bot

Polaris 316306.Z Kadın Topuklu Bot

Polaris su geçirmez bot; tabanı kaymaz, içi yünlü malzemeden üretilmiş, tasarımı konforlu ve oldukça şık bir görünüme sahip bottur. Topuklu olması çalışan kadınların tercihleri arasındadır. Aynı zamanda kışın özel günlerde davetlerde kullanılması uygundur.

Kullanıcıların yorumlarında ve tavsiyelerinde en çok sevilen yanı waterproof su geçirmez bot olması. Tek dezavantajı ise derin sularda yandan fermuarlı olduğundan dolayı fermuar kısmından su almasıdır.

6. Lumberjack Rıver Nub 9Pr Kadın Worker Bot Siyah

Lumberjack Rıver Nub 9Pr Kadın Worker Bot Siyah

Lumberjack markası uzun yıllardır kalitesini devam ettirmesi kalite arayanlar için biçilmiş kaftandır tartışmasız. Waterproof üretimli su geçirmez bot modelleri de diğer ayakkabıları gibi oldukça kalitelidir. Ayak sağlığınızı karlı ve yağmurlu günlerde önemseyenleri pişman etmiyor. Lumberjack kadınların tercihlerinden olmasının nedeni ayaklarının üşümemesi ve ıslanmamasından dolayı bu su geçirmez bot olmuştur.

Sadelikte şık tasarıma sahip olması ve tüm ayak ölçülerine göre stoğu olan bot, kullanıcılar tarafınca çok tavsiye edilen en iyi su geçirmez bot özelliğine sahiptir.

7. Muggo Ilkn01 Kadın Çizme

Muggo Ilkn01 Kadın Çizme

Uygun fiyatlı hem de kalite takıntısı olanların tercihleri arasında olan Muggo su geçirmez bot, kullanıcıların favori botlarından olmuştur. Dört renk seçeneği sunan, şık bir tasarıma sahiptir. Çizme bot olduğundan derin sularda bile su almaz içine, ayaklarınızı her daim sıcak tutar. Şık görünümlü olması ve topuklu olduğundan her zaman kullanmaya uygundur.

En iyi botlar hangi marka?

En iyi bot markaları ise; Rubber Duck, The North Face, Harley-Davidson, Timberland, Greyder,  Merrell, Quechua, Columbia, Lumberjack, Caterpillar çok güçlü dikişlere sahip, karda kaymayan, terletmeyen su geçirmez dayanıklı ve konforlu en iyi bot markaları olarak bilinir.

Kışlık Bot Seçerken Nelere Dikkat Etmeli?

  • Rahatlık ve konfor öncelikli olmalı.
  • Kışlık bot, sıcak tutmalı en önemli kısım.
  • Ayaklar nefes almalı.
  • Kayma tehlikelerine karşı kauçuk tabanlar kullanılmalı.
  • Su geçirmezlik olmalı mutlaka.
  • Hafif yapıda olması avantajdır.
İlginizi Çekebilir

Yorum Yap